Vill du bli en del av vårt team?

District Manager / KAM Sydost

Distriktet sträcker sig från Norrköping till Kalmar och vi tror att du har ditt hemkontor i Linköping/Norrköping eller annan ort centralt i distriktet.

Kontaktytorna inom distriktet är välutvecklade och fokus ligger på att självständigt lägga upp säljstrategi samt upprätthålla goda relationer i distriktet. Majoriteten av besöken är ute hos återförsäljare inom bygg, järn, el och VVS. Fokus ligger på kvalitet och service och att tillsammans med dem skapa försäljningsvolym. Arvid Nilsson har ett starkt varumärke, brett produktsortiment och en offensiv strategi.


Det uppskattade resandet är 3-4 dagar per vecka. Efterhand kommer du också att ansvara för avtalsfrågor, prissättning för ett antal nyckelkunder. Du har stöd av kompetenta och engagerade kollegor i organisationen.


För att passa i rollen bör du ha erfarenhet av självständigt säljarbete och god teknisk förståelse. Branschkunnande, med erfarenhet från exempelvis bygg eller anläggning, är en fördel. Det avgörande är att du har en trygg personlighet och är uthållig samt gillar utmaningar.


Eftersom vi hanterar processen löpande är värdefullt att du tar kontakt så snart som möjligt med Ulf Lundgren , tel +46 (0) 704 28 02 56, e-post ulf.lundgren@arvidnilsson.com.

Välkommen med din ansökan!