Arvid Nilsson söker dansktalande Internal Sales/Sourcing

Internal Sales/Sourcing till Arvid Nilsson.

Tillsammans med en kollega har du huvudansvaret för våra danska kunders större, projektorienterade inkommande förfrågningar som kräver god servicekänsla och vilja att lösa kundens behov. Genom avdelningsgemensamma ringlinjer och mailboxar tar du också emot förfrågningar från svenska och norska kunder, och sköter löpande inköp/avrop hos etablerade leverantörer.

Du håller många bollar i luften beträffande offerter, order och inköp, och tar självständigt ansvar med gott stöd främst av kollegorna i teamet och utesäljarna i Danmark, Norge och Sverige. Du är serviceinriktad, och behärskar både danska, svenska och engelska.

Det är värdefullt, men inte avgörande om du har tidigare erfarenhet av innesälj, backoffice, eller telefonsupport. Framförallt är du positiv, självgående och ansvarstagande.

Vi samarbetar med Ulf Lundgren på Rekrytering & Ledarskap som du kan kontakta på telefon 0704-28 02 56 angående frågor. Din ansökan skickar du senast 180630 till internalsales@arvidnilsson.com.

Obs! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Arvid Nilsson

Arvid Nilsson är en av Skandinaviens ledande leverantörer av fästelement till återförsäljare inom industrin och byggindustrin. Med 100 års erfarenhet, samt kvalitet och kunskap i fokus levererar vi säkra och hållbara fästelement.

Totalt har företaget 55 anställda i Danmark, Norge, Sverige och huvudkontor och lager ligger i Kungälv. Omsättningen är cirka 250 miljoner kronor.