image

Træskruer

Produkter

RIGHT Træskruer

 
Right er Arvid Nilssons treskruesortiment som inneholder skruer med Torx spor i blankforsinket, C4 og rustfri utførelse. For å gjøre det enkelt for den som bruker Right-skruer har vi valgt å bruke færre Torx spor enn andre. Det betyr at vi kun har Torx 10, 20, 30 og 40. (gäller ej A4). Right skruen har en sylskarp spiss som griper direkte og er også egnet for bruk i plugger. For ekstreme behov finnes det også skruer med bor spiss!

Lavere moment ved innskruing: Alle skruer i Rightsortimentet er voksbelagt for å minimere momentet. De lengre skruene med senkhode har også stammefres som ytterligere hjelper til med å senke tildragningsmomentet. Det brede Rightsortimentet gjør at det finnes en skrue og forpakning for alle områder. Samtlige Rightskruer er CE-merket og oppfyller kravene i Eurokode 5 for bærende trekonstruksjoner. Det gjør at Right alltid er rett valg!

 
Rustfri terrasseskrue tilpasset harde treslag.


Treskruen som med flatt og lavt skivehode garanterer en pen sluttmontering.
.

 
Arvid Nilssons robuste treskrue produsert i 8.8 stål

Terrasseskrue

Terrasseskruen er en utmerket universalskrue som kan anvendes i mange arbeidssituasjoner. Terrasseskruen har kutterspiss og dette minimerer risikoen for at terrassebordene sprekker og minsker innskruingsmomentet. Terrasseskruen har torx spor og det er med en bits i hver forpakning. Den er til og med vokset og har riller under hode som forsenker skruen og reduserer flisbygging. Alle Arvid Nilssons terrasseskruer er CE-merket.

Kraftig terrasseskrue av stål C4

Zink/Nikkel er vårt valg av overflatebehandling på skruer for utendørs bruk. Den er typegodkjent for korrusjonsklasse C4 av sertifiseringsfirmaet Sitac. Det er en meget god overflatebehandling og den tilhører de absolutt beste på markedet og derfor har vi valgt denne til vår C4 terrasseskrue. C4 terrasseskruen kan brukes til bl.a. montering i stolper, stakkitt gjerde og terrassebord mot reisverk i tre. Finnes også i displayer.

Rustfri terrasseskrue for fuktige og krevende miljøer A2

Rustfri A2 med kutterspiss- Skruen brukes utvendig og har Torx spor. Spesielt tilpasset for å brukes i utsatte miljøer. Kutterspissen gjør at den kan brukes i kanten og i enden for å minske risikoen for at treverket sprekker.  Finnes også i displayer.

Rustfri og syrefast terrasseskrue for spesielt krevende forhold A4

Syrefast A4 med kutterspiss - skruen brukes utendørs og har torxspor. A4 materiale gjør den spesielt god for bruk i kystnære - og andre utsatte områder som ved svømmebasseng og brygger med mer. Skruen er behandlet med ett voksbelag som gjør at den er lettere å montere. Skruen har riller under hode som forsenker
skruen og skaper en jevn overflate. Finnes også i displayer.

 

Sortimentskoffert treskrue

Sortimentskoffertene inneholder de mest brukte treskruer i fra vårt RIGTH sortiment for normal og tøff montering utendørs. Kofferten er av høyeste kvalitet, laget av Raaco og inneholder 14 stk oppbevaringsrom for skruer, og bits er inkludert. På innsiden av lokket er det illustrasjoner som viser i hvilket rom enhver type og dimensjon ligger. Der står også artikkelnummer for hver dimensjon og som kan brukes til påfylling.


Koffertene leveres i et flott display til butikken. Hvert display inneholder 16 stk sortimentskofferter.